Ana Morodan – pentru a zecea oară la medicul estetician

Zilele trecute, s-a lansat noua grilă de programe a canalului PRO TV, pentru această toamnă. Cu această ocazie, Tonica a stat de vorbă cu câteva vedete ale postului, pentru a afla mai multe detalii despre noile emisiuni, şi despre vieţile acestora.

În cadrul primului interviu am avut-o invitată pe Ana Morodan, “detectiv” al emisiunii Masked Singer. Aceasta este printre primele și cele mai puternice celebrități din mediul online.

Deşi este absolventă a Facultăţii de Drept, Ana s-a mutat de la Arad, la Bucureşti, la vârsta de 24 de ani, pentru a-şi practica meseria la un înalt nivel. În trecut, ea a mai cochetat cu televiziunea, fiind moderatorul emisiunii: Nuntă cu Scântei (Antena 1) și concurent în reality-show-ul Asia Express.

https://www.instagram.com/p/CEi3_3wDQB3/Interviu cu Ana Morodan

Extravaganța și umorul savuros au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică. Vezi ce ne povesteşte vedeta despre noua emisiune televizată, din care face parte, dar şi despre viaţa sa social media influencer şi ca antreprenor în pandemie.

Vedeta are nu mai puţin de nouă intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare şi urmează să o facă şi pe a zecea. Iată despre ce este vorba în următorul interviu.  

Iniţial, emisiunea Masked Singer trebuia să debuteze în primăvara acestui an. Însă, din cauza pandemiei, filmările au fost întrerupte, iar lansarea emisiunii, prezentată de Jorje, a fost amânată pentru această toamnă. Dintre celebrităţile emisiunii vor mai face parte şi Inna, Horia Brenciu şi Codin Maticiuc. Premiera va avea loc pe 11 septembrie, la PRO TV.

Rămâi #Tonică şi urmăreşte următorul interviu cu o vedetă.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram Ana Morodan

Îţi doreşti un look de vedetă? Alege doar produse care te pot face celebră. Alege #Rilastil!