Anamaria Prodan slabeste 7 kilograme pentru Reghe!

DSC08205In numeroase ocazii, Anamaria Prodan s-a declarat o gurmanda convinsa. Totusi, avand in vedere ca in data de 17 decembrie aceasta va implini frumoasa varsta de 40 de ani, impresara a hotarat sa slabeasca pentru a arata cu aceasta ocazie la fel de bine ca in momentul in care a cunoscut-o sotul ei, Reghe, la 20 de ani.

Cum Reghecamf nu crede ca aceasta va putea da jos kilogramele dorite, cei doi soti au decis sa faca un pariu in acest sens, miza fiind una secreta pentru moment.

In acest moment insa Anamaria mai are inca in geanta covrigei si alte alimente bune de rontatit, dar dorinta pentru castigarea pariului este mai puternica decat deliciile culinare.

”Cred ca este in primul rand un pariu cu mine insami, un lucru pe care incerc sa mi-l dovedesc in primul rand mie, si anume faptul ca pot arata perfect! In plus, kilogramele nu sunt multe si am o aliata de nedejde in persoana doamnei Lili Baaddi, care mi-a recomandat tratamentele noninvazive necesare acestei transformari”, a adaugat Anamaria.

 

Text: Andreea Popescu