Anastasia și lupta cu răbdarea

Anastasia Sandu este cunoscută pentru colaborările cu Fly Project, Nicole Cherry, Puya, Vanotek și Nicoleta Nuca, în materie de producție muzicală și compoziție.

În această perioadă deși este în izolare participă la numeroase proiecte online, din care cel mai recent este “2000 de secunde LIVE” cu artistii din portofoliul MediaPro Music si Universal Music Romania.



Cum îți petreci timpul în izolare?

Ca artist sunt obișnuită din când în când să mă izolez în scopuri creative, așa că am luat-o ca pe o perioadă mai lungă în care pot să-mi găsesc inspirația, cânt zilnic și învăț lucruri noi de care nu aveam timp înainte.

Ce provocări ai întâmpinat în perioada asta?

Lupta cu răbdarea e una dintre principalele provocări simțite în perioada asta. Altă provocare a fost menținerea stării optimiste în contrast cu știrile / postările cu iz de panică din mediul tv-online. În cele din urmă, provocarea de a menține spiritul productiv, statul prea mult acasă poate fi și o capcană dacă nu ești antrenat cu ambiție sau motivație. 

Care este primul lucru pe care îl vei face după ce revenim la normal?

Merg la studio să termin proiectele muzicale!

Faci sport în perioada asta?

Cam de 3-4 ori pe săptămână.

Recomandări de muzică:

Concertele live încărcate pe platformele online sunt o bună modalitate de deconectare ( The Radio 1 Ibiza Prom, Justin Timberlake and The Tennesee Kids, Beyonce – I Am Yours at Wynn Las Vegas 2009, Stromae – Racine Carree2015 etc).

Recomandări de filme:

În ultima vreme îmi plac mai mult cele SF ( The Arrival, West World), thriller ( The Invisible Guest), Ray (musical biografic), animație ( Inside out, Wall E) etc.

Recomandări de cărți:

Consider că dezvoltarea personală e numai bună pentru periada prin care trecem. O carte ușoară care îți ridică moralul cu un boost de optimism e “Eroul” Rhonda Byrne, (despre oameni de succes care s-au ridicat din cenușă), iar o carte ceva mai grea, dar foarte utilă e “Distruge-ți obiceiurile nocive” Joe Dispenza (te învață să-ți foloseșți puterea minții la alt nivel, genială!).

Text Alexandra Lupu