Anca Florescu, provocatoare in videoclipul “Hearts Collide”

Anca Florescu, provocatoare in videoclipul “Hearts Collide”Dupa lansarea piesei “Hearts Collide” ce s-a bucurat de succes, Anca Florescu transpune versurile in… imagini. Tema videoclipului piesei “Hearts Collide” este dragostea si ne transmite faptul ca, in ciuda starilor emotionale pe care le avem atunci cand iubim, nu trebuie sa incetam sa iubim. Si, orice s-ar intampla, trebuie sa ramanem cu zambetul pe buze.

Piesa are influente pop britanice, textul este in limba engleza si are un puternic mesaj emotional. Ritmul piesei aduce o schimbare de sound pe piata muzicala din Romania.       

,,In regia lui Milo Simulov, clipul spune povestea unei iubiri imposibile, dar pentru care speranta ramane intotdeauna vie. Sufletele pereche nu se despart niciodata. Inimile indragostite vor striga intotdeauna pentru a se auzi. Imi doresc din suflet sa gasiti timpul pentru a urmari aceasta poveste. Sper sa va placa ceea ce o echipa de oameni dragi a reusit sa realizeze, cu dedicare si munca. Imi exprim recunostinta fata de toti cei implicati”, spune Anca Florescu.

Piesa “Hearts Collide” este compusa si produsa de Gabriel Baruta si Anca Florescu, iar textul a fost scris de Navi.

 

Play! „Hearts Collide” by Anca Florescu

 

Text: Andreea Popescu

iunie 3rd, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate