Andra a castigat Best Romanian Act

Andra a castigat Best Romanian ActIn cadrul MTV Europe Music Awards 2014, Andra a castigat Best Romanian Act si va reprezenta tara noastra la cea de-a doua runda a cursei pentru trofeul Worldwide ACT. Andra a concurat alaturi de alti 4 artisti cunoscuti de la noi: Smiley, Elena Gheorghe, Antonia si trupa Maxim, publicul fiind cel carea decis cine va merge mai departe.

 

 

 Andra concureaza la categoria Europe East

Andra concureaza la categoria Europe East impotriva artistilor din Rusia, Polonia, Israel si Adria (fostele Tari Iugoslave). Daca va castiga, artista va trece in etapa finala: Worldwide Act. Gala MTV EMA 2014, ajunsa la cea de-a XXI a editie, se va desfasura anul acesta pe 9 noiembrie, la Glasgow, in Scotia. Pentru ca Romania sa fie prezenta la eveniment, reprezentata de Andra, fanii acesteia ar trebui sa o voteze accesand link-ul: http://ro.mtvema.com/voteaza#cat=europe-east, in perioada 23 – 29 octombrie.

Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru mine, pentru ca ma sustineti, pentru ca ma votati si pentru ca imi aratati dragostea voastra in fiecare zi! Multumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordati la categoria Europe East! Numai cu ajutorul vostru pot castiga. Va pup si va iubesc!”- a transmis Andra fanilor sai.

 

Text: Madalina Manole