„Sudamericana”, piesa hot a verii

Andra, una dintre cele mai iubite artista din Romania, lanseaza un single in limba spaniola, „Sudamericana”, impreuna cu Jay del Alma si MC Sesman, adica trupa Pachanga. Rapperii latino au devenit extrem de populari in intreaga lume dupa succesul piesei „Loco”.

„Sudamericana” a fost compusa de Mihai Constantin si membrii trupei Pachanga, chiar in studiourile Andra Records, iar Andra a fost cucerita instant de ritm si versuri. Cantecul vorbeste despre o iubire secreta, dar imposibil de uitat. Asa cum spun si versurile: „Nu exista iubire mai puternica decat cea a unei femei latino“ / „No hay amor como el de una latina“. Alex Ceausu a regizat videoclipul pentru care s-a filmat 24 de ore fara oprire.

„De la prima ascultare am avut acel sentiment ca Sudamericana este o piesa care va merge la sufletele oamenilor, ca va ridica pe oricine de pe scaun, are un farmec aparte, mai ales daca ai sange latin. Mi-am dorit mult ca Jay si Sesman sa cante pe piesa cu mine, sa isi puna amprenta pe ea, inconfundabilul stil reggaetton”, a declarat Andra. „O cunoastem pe Andra, ne place muzica si vocea ei incredibila, credem ca are o atitudine perfecta pentru stilurile latino, reggaeton, se vede ca are sangre latino! Ne bucuram sa facem parte din acest proiect si speram ca Sudamericana sa depaseasca succesul single-ului Loco!“, au declarat Jay del Alma si MC Sesman.Loco, piesa care a consacrat Pachanga

Piesa „Sudamericana” a fost produsa de Andra Records in colaborare cu Latin Entertainment, fiind o coproductie cu MediaPro Music. Nu e prima colaborare a Andrei cu artisti internationali. Single-ul „Without You“, featuring David Bisbal, artist castigator al premiilor Grammy Latino, a inregistrat un record de vizualizari in Romania, chiar de la lansare, si s-a mentinut in topuri, atat in tara, cat si pe alte meridiane.

Andra are o cariera muzicala de 17 ani si a lansat pana acum 13 albume. Ea face parte din juriile a doua dintre cele mai iubite si mai urmarite formate de televiziune, Romanii au talent si Vocea Romaniei Junior. Este unul din cei mai urmariti artisti pe retelele de socializare, avand 3,48 milioane fani pe Facebook si peste 1 milion pe Instagram. Proiectul Pachanga a intrat in topurile din Europa datorita hitului „Loco”, in 2006. Succesul acestui single, dar si al „Close to you” si „Calienta” le-au adus membrilor concerte in intreaga lume. A urmat apoi o perioada in care cei doi componenti, pe atunci Jay del Alma si Rico, s-au concentrat pe carierele solo. In 2015, a aparut noul album Pachanga in noua formula, adica Jay del Alma si MC Sesman.

Text: Iulia Mirica