Andra, un nou record in muzica

andra-record-muzicalPiesa lansata la doar o luna dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara, intitulata Niciodata sa nu spui niciodata, a venit sa demonstreze inca o data ca Andra este cel mai iubit artist roman. Spunem asta deoarece single-ul sau, interpretat impreuna cu Cabron, a reusit, in doar 24 de ore de la lansare, sa stranga peste 1 milion de vizualizari pe Youtube, o adevarata performanta pentru Romania si un record inca nedoborat de niciun artist autohton.Andra este most wanted

Aseara, la Sibiu, in cadrul premiilor Media Music Awards, Andra a fost castigatoarea a doua trofee: Fans Like Award, premiu primit pentru cele mai multe voturi online, fapt care demonstreaza ca este cel mai iubit artist roman, si trofeul Most wanted artist.

Sunt foarte recunoscatoare pentru ca fanii mei au fost atat de receptivi la noul meu single. Piesa <Niciodata sa nu spui niciodata> este una speciala pentru mine, deoarece are un mesaj pozitiv si asta ma reprezinta, mai ales in acest moment din viata mea. Numarul mare de vizualizari ma ambitioneaza foarte tare, sper sa imi bat propriul record la urmatoarea lansare”, a declarat Andra.

Text: Madalina Manole