Andreea Balan si Keo si-au spus adio

Andreea Balan si Keo si-au spus adioAndreea Balan si Keo au format pana de curand un cuplu invidiat si apreciat, insa cum nimic nu dureaza o vesnicie, se pare ca nici iubirea lor nu a trecut proba timpului. Dupa aproape 9 ani de relatie, Andreea Balan, fosta componenta a trupei Andre, si Keo, solist de muzica usoara si compozitor, s-au despartit definitiv.

 Keo avea doua relatii in paralel

Despre Andreea si Keo nu s-au auzit prea multe in presa mondena, cei doi incercand tot timpul sa evite scandalurile si sa pastreze aparentele, insa de data aceasta se pare ca Andreea a cedat. Desi este o fire puternica, capabila sa invinga orice obstacol, indragita cantareata nu a putut ierta infidelitatea partenerului. Cu inima franta si ochii in lacrimi, blondina a luat decizia finala si a anuntat in presa despartirea de Keo. Motivul? Keo o insela pe Andreea de peste 1 an de zile cu o domnisoara aflata la inceput de drum in lumea muzicii. Durerea Andreei a fost cu atat mai puternica cu cat a aflat ca prietenii si familia lui Keo stiau de aventura acestuia, ba mai mult, el ii si compusese o piesa noii sale iubite.

 

Andreea isi dorea un copil

Cei doi locuiau impreuna si aveau planuri de viitor. Andreea Balan isi dorea sa ajunga la altar si sa devina mama, insa Keo, in ultimul timp, nu-i mai impartasea aceleasi dorinte. Desi cei doi sunt strans legati pe partea profesionala, Andreea a afirmat ca niciodata nu se va mai depasi aceasta limita. Chiar daca impart aceeasi casa, un duplex in care Andreea locuieste si Keo are studioul, cei doi nu-si vorbesc, evita intalnirile si orice fel de apropiere.

 

Text: Madalina Manole