Andreea Banica arunca Bumerangul

Andreea Banica arunca BumerangulDupa cum spuneam si in materialele anterioare, Media Music Awards, aflat la cea de-a doua editie, a reusit si in acest an sa adune pe aceeasi scena nume sonore ale industriei muzicale romanesti si a oferit spectatorilor un show de exceptie. Mai mult de atat, Media Music Awards a insemnat si lansari de piese pentru cativa dintre artistii nostri indragiti.

      Vorbim, printre altii, despre Andreea Banica. Aceasta, in fata a peste 15 mii de oameni, in cadrul show-ului Media Music Awards, sustinut la Sibiu, si-a lansat un nou single: “Bumerang”.

“Bumerang” este compus de hit-maker-ul Laurentiu Duta, autor al multora dintre hiturile divei.

     “A fost dragoste la prima ascultare! Laurentiu este unul dintre cei mai talentati compozitori din Romania, iubesc «In lipsa ta» si sunt indragostita de «Bumerang».  Le multumesc tuturor fanilor care m-au facut sa ma simt exceptional pe scena de la Sibiu si tuturor prietenilor mei de pe Facebook care ma sustin neconditionat”, declara Andreea Banica.

     Play!

 

Text: Andreea Popescu

septembrie 23rd, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate