Andreea D ne invita in… Paradise

decupat_Andreea D -Pe Andreea Dorobantu o stim cu totii din proiectele sale trecute in care s-a bucurat de un real succes si de o apreciere pe masura din partea fanilor. A fost prima femeie MC din Romania si a avut doua colaborari de rasunet cu Dj Sava si Sasha Lopez, iar de curand s-a impus in topurile din strainatate cu piesele Rompedon si Telegrama. Ce credeti ca urmeaza? Un nou single ce promite sa devina hitul verii, intitulat Paradise.

Muzica, paradisul Andreei

Noua sa piesa este compusa de Paduraru Silviu Marian si Alstani Victor Razvan (Deepside Deejays), pe versurile lui Dragos Chircu, si se bucura si de un videoclip pe masura, in regia lui Anthony Icuagu. In clip, frumoasa bruneta ne invita sa descoperim paradisul alaturi de ea, cu atat mai mult cu cat ispita este nimeni altul decat Mister Universe Romania, Iulian Damaschin.

„Sunt foarte fericita si mandra de ceea ce a iesit. Piesa are un sound nou pentru mine, energic, dar si senzual in acelasi timp, care te face sa dansezi instant, iar pentru asta le multumesc baietilor de la Deepside Deejays. Va las sa descoperiti Paradisul in noul meu videoclip. Pupici!”, a spus Andreea D.

Text: Madalina Manole