Andreea Mantea va intra în Casa Iubirii

Casa Iubirii

Andreea Mantea va intra în “Casa iubirii”!  Ea va fi prezentatoarea unui dating show şi omul plin de empatie care le va fi alături concurenţilor aflaţi în căutarea sufletului pereche, într-o călătorie plină de provocari.

“Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, <Casa iubirii>, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.  Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să  trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie”, a declarat Andreea Mantea.Un studio – construcţie unică în România

Producţia, realizată integral de Kanal D, va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, care să raspundă nevoilor reale ale participanţilor la acest reality show. Constructia, unică în România, a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Andreea Mantea a mai realizat emisiuni de dating. În 2018 a prezentat Te vreau lângă mine, şi apoi Puterea Dragostei, filmată în Turcia, la care ulterior a renunţat.