Maria Andreea lanseaza Magic

Maria Andreea - poza principalaMaria Andreea, cantareata cunoscuta publicului pentru faptul ca a inregistrat in studiourile lui Eminem din SUA, revine pe scena muzicala cu o noua piesa dedicata celei mai frumoase perioade din an: Craciunul. Artista, in al carei portofoliu se regasesc melodii ca Inside my dream, Dame chocolate, La guitarra sau Queen of tomorrow, piesa cu care a participat la Preselectia Nationala Eurovision in 2010, a filmat si un nou videoclip plin de emotie si culoare.Magic by Maria AndreeaMaria Andreea poza secundara

Piesa se numeste Magic si este compusa de David Cezar si Adrian Valean, pe versurile Andradei Bordas si ale Mariei Andreea. Videoclipul, in regia lui Alex Andries, a fost filmat in 4 locatii diferite, iar actritele Madalina Anea si Raluca Ghervan, bune prietene ale artistei, i-au fost alaturi la filmari. Pentru 2016, cantareata isi propune sa lanseze si mai multe piese atat in limba romana, cat si in limba spaniola.

„Craciunul este acel moment al anului cand redevii copil, cand totul in jur ti se pare magic, cand poti sa-i scrii lui Mos Craciun si cand stii ca cele mai importante nu sunt lucrurile materiale, ci dragostea si prietenia. Va doresc sarbatori magice, cu multa zapada, fericire si zambete alaturi de toti cei dragi, indiferent unde v-ati afla. Si nu uitati, Craciunul este magic!”, a declarat Maria Andreea.

Text: Madalina Manole