Andreea Marin: „Sunt o fire baietoasa, un om care munceste mult si care isi face timp putin pentru propria persoana”

foto-deschidere-andreea-marin_resultAndreea Marin a fost aseara, 15 noiembrie, gazda evenimentului Moments by Silhouette, o intalnire dedicata frumusetii, desfasurata la Brasseria DonCafe din Bucuresti, a carui tematica a fost relatia speciala dintre mame si fiice si sfaturile de infrumusetare transmise din generatie in generatie.

Vedeta a subliniat importanta ingrijirii corecte a pielii, apeland la specialistii care analizeaza tipologia tenului fiecaruia si recomanda exact tratamentul sau produsul potrivit. „Mi-as dori tare mult ca in definitia frumusetii sa se afle omul care stie sa imbatraneasca frumos si demn, vertical, cu eleganta in atitudinea fata de intamplarile vietii si cu o forta de a trece peste orice moment dificil. O crema si un tratament de calitate vin sa completeze aducand stralucirea si increderea de care ai nevoie pentru a te simti bine in pielea ta. Sa faci pasul spre ceea ce este bine in interiorul tau, sa te redescoperi ca esti omul care merita respectat, pe care iti face placere sa il privesti in oglinda, care sa zambeasca chiar si atunci cand cei din jur se mira ca acesta poate zambi”, a spus Andreea.Secrete de frumusete mostenite de la mama si de la bunici

Cu acest prilej, vedeta si-a adus aminte cu drag de secretele de infrumusetare invatate de la bunicile, dar si de la mama sa, pe care a pierdut-o mult prea devreme.

foto-2andreea-marin-_result„Bunicile mele au inaintat in varsta frumos, elegant si demn, traind o viata cu moderatie, fara excese si avand doua obiceiuri sanatoase, respectate cu sfintenie, pentru ingrijirea lor: isi tineau tenul curat, nu adormeau fara a folosi un lapte pentru fata pentru curatarea porilor. De asemenea, foloseau o crema simpla pentru hidratare. La fel si mama. Orice descoperire in domeniu in plus e un bun castigat. Dar, fara acesti doi pasi de baza − un demachiant bun si o crema de hidratare de calitate, mai ales in mediul viciat in care traim azi −, nu poti spune ca ii dau tenului tau o sansa reala sa inainteze frumos in timp. Asta e lectia mostenita de mine de la femeile dragi din viata mea.”

Andreea Marin: „Aveam probleme serioase cu tenul”

Nu in ultimul rand, Andreea Marin a admis ca, desi este extrem de ocupata, simte uneori nevoia sa se rasfete cu un tratament care sa o faca sa se simta bine in pielea sa.

„Un astfel de rasfat periodic vine sa iti ofere increderea de care ai nevoie si respectul de sine pentru a te simti bine in pielea ta. Eu sunt, de fel, o fire baietoasa, un om care munceste mult si care isi face timp putin pentru propria persoana. Anul acesta am avut o schimbare majora datorita Dianei Baicu, Director General Top Line, care m-a convins, cu eleganta pe care o are, cu argumentele subtile si pur feminine, de faptul ca merit sa am grija mai multa de mine decat o faceam pana atunci. Eu, spre exemplu, aveam probleme serioase cu tenul care se pata de la soare. 2016 a fost primul an in care am evitat aceasta problema, dupa ce am avut parte de un tratament extraordinar de la Guinot, care a facut minuni. Mi-a ingrijit atat de bine tenul, incat am reusit sa trec peste anotimpul verii fara sa ma mai aleg cu pete pe ten. Doamnelor, cand simtiti ca nu va acordati destula atentie, nu lasati din timpul dumneavoastra altora. Nu inseamna egoism, nu inseamna ca ii iubim mai putin cei din jur daca ne daruim si noua timp”, a marturisit Andreea.

Cu ocazia evenimentului, Silhouette a lansat pachete speciale de tratamente dedicate mamelor si fiicelor, specifice varstei si nevoilor tenului lor, cum ar fi pachetele Perfect Moments, Precious Moments, dar si noi produse Guinot, Babor si Academie, distribuite de Top Line.

Descopera de aici ce inseamna frumusetea pentru Andreea Marin!

Text: Oana Baltoc