Andrei Neagu lanseaza The Way she Moves

andrei-neaguUn nume relativ nou pe piata muzicala romaneasca, Andrei Neagu, se pregateste de lansarea primului sau single intitulat The Way she Moves. Piesa este produsa de Gabriel Baruta de la Mosquito Production, si se pare ca va avea un impact pozitiv la public, avand in vedere carisma si vocea de care se bucura tanarul artist.Prima piesa, primul videoclip

Pentru ca piesa sa aiba impactul dorit, tanarul artist a pus repede pe roate si un videoclip pentru care pregateste lansarea in curand. Jumatatea feminina care isi face simtita prezenta in videoclip este Navi, o tanara si captivanta artista.

andrei-neagu-2”Povestea ne arata un baiat aventurier, care nu reuseste sa aiba o relatie stabila pana in momentul in care o intalneste pe Ea. Matei Sopterean a fost regizor si D.O.P. la acest clip, iar scenariul este rezultatul colaborarii noastre. Eu am venit cu idei, iar Matei a conturat totul, exact asa cum trebuie.” a povestit Andrei Neagu.

La doar 25 de ani, Andrei Neagu se bucura de un portofoliu impresionant in calitate de cantaret si de compozitor. A participat la numeroase festivaluri de muzica si a colaborat cu diferiti artisti de la noi, Andrei fiind cel care a produs si cateva piese de pe ultimul album al lui Raku.

Text: Madalina Manole