Angelina Jolie este Maleficent

Angelina Jolie este MaleficentMult asteptatul film Maleficent, ce o are ca protagonista pe Angelina Jolie, a avut premiera vinerea trecuta in cinematografele din Bucuresti. Asteptat cu nerabdare si primit cu valuri de aprecieri, filmul spune povestea celebrului personaj negativ din basmul Frumoasa Adormita.

De aceasta data, actiunea este privita prin prisma vrajitoarei Maleficent, memorabil interpretata de talentata Angelina Jolie. In distributie, alaturi de actorii Elle Fanning si Sam Riley, joaca si trei dintre copiii Angelinei, Vivianne, fetita de 5 ani a cuplului Jolie-Pitt, jucand chiar rolul printesei Aurora in copilarie.

 Maleficent, rol manusa pentru Angelina

Incasarile cu care se mandreste filmul in doar cateva zile de la debut se datoreaza in mare parte si interpretarii de exceptie a frumoasei Angelina. Actrita in varsta de 38 de ani a intrat perfect in pielea personajului, reusind o transformare care a inspaimantat prin cruzime si a infiorat prin duritate. Cu coarne draconice, ochi reci si fiorosi si aripi de liliac, insotita de toiagul fermecat si de sinistrul corb, Maleficent a reusit sa inghete sangele in venele tuturor. De apreciat ramane capacitatea Angelinei de a-si schimba tonul vocal si de a-si insusi niste gesturi nefiresti pentru a crea groaza. Regizorul filmului este nimeni altul decat Robert Stromberg, cel care a castigat Oscarul pentru productiile Avatar si Alice in Tara Minunilor. Decorurile si efectele speciale au creat imagini greu de uitat, ce vor ramane intiparite pe retina spectatorului probabil multi ani de acum inainte… poate pana la urmatorul rol cu care ne va soca Angelina Jolie.

 

Text: Madalina Manole