Angelina Jolie si Brad Pitt au oprit actiunea de divort! Ce a convins-o pe actrita sa dea o sansa relatiei

Foto Hepta: Angelina Jolie si Brad Pitt vor sa mai dea o sansa casniciei.  

Divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu s-a pronuntat inca si se pare ca acest lucru nu se va intampla prea curand. Prieteni din anturajul cuplului au declarat ca Angelina Jolie a fost induiosata de declaratiile sincere pe care Brad le-a facut in interviul oferit recent pentru revista „GQ”, in care recunostea ca a avut probleme grave cu alcoolul si ca isi doreste sa fie un tata mai bun.

La aproape un an de zile de cand Angelina Jolie si Brad Pitt au decis sa traiasca separat, actrita se pare ca a revenit la sentimente mai bune fata de celebrul ei sot, motiv pentru care nu a mai facut niciun demers pentru finalizarea divortului. Prieteni ai cuplului au declarat pentru publicatia „USWeekly” ca Jolie „inca este inca foarte indragostita de el”, dupa 12 ani petrecuti impreuna, si ca isi doreste sa formeze din nou o familie.„Trebuie sa fac mai mult pentru copiii mei”

La decizia actritei ar fi contribuit si marturisirile publice facute de Brad despre copilaria sa alaturi de un tata sever, care si-a lasat amprenta asupra lui, ca parinte, in relatia cu propriii copii:

„Am crescut alaturi de un tata care avea o mentalitate de tipul parintele stie totul mai bine, o mentalitate conflictuala, de tata atotstiutor, asa ca nu am reusit sa-l inteleg cu adevarat, cu problemele si zbaterile sale. Si toate acestea le-am inteles in momentul in care am ajuns la divort: mi-am dat seama ca trebuie sa incerc sa fiu mai mult decat atat pentru copiii mei. Trebuie sa le arat ca pot sa fiu alaturi de ei si, sincer, nu am reusit mare lucru in sensul asta.”

O veste care ar putea sa tulbure o eventuala reconciliere maritala este propunerea primita de Brad Pitt din partea actorului si prietenului sau Jimmy Kimmel, gazda si creatorul talk-showului „Jimmy Kimmel Live!”, difuzat pe ABC. Acesta vrea sa initieze un proiect de televiziune, dupa cate se pare un serial de comedie, in care Brad Pitt sa joace alaturi de fosta sa sotie, Jennifer Aniston. Pe de alta parte, Aniston este casatorita cu actorul Justin Theroux si, dupa cate se pare, au o casnicie fericita.

Text: Oana Baltoc