Angelina Jolie vrea sa ia o pauza de la actorie

Angelina Jolie vrea sa ia o pauza de la actorieIn cadrul conferintei de presa a celui mai recent film al sau „Maleficent”, Angelina Jolie a afirmat ca se va retrage un timp de la ce inseamna actorie, cel putin in ceea ce priveste partea din fata camerelor de filmat.

„Am avut o cariera minunata… sunt sigura ca vor mai fi cateva filme, dar sunt fericita ca pot sa fiu mai selectiva si sa ma distrez cu roluri ca acestea – insa as vrea sa ma concentrez mai mult asupra scrisului si regiei, si nu numai”, a declarat Angelina. Reflectand asupra rolurilor sale, Jolie spune ca cei mici, copiii ei, au un rol favorit, si anume cel din productia „Mr. and Mrs. Smith”.

       Cat despre „Maleficent”, Angelina ii va duce pe cei mici sa vada versiunea moderna a clasicului basm, insa copiii adora deja vocea personajului interpretat de catre Angelina. „Cred ca nimeni altcineva nu ar fi putut interpreta vocea personajului Maleficent”, a completat Angelina. Speram, insa, sa mai avem ocazia sa o admiram pe Angelina pe marile ecrane.

 

Text: Ruxandra Raica