Antonia a lansat piesa „Amya”, compusa de iubitul Alex Velea si Rashid

Frumoasa Antonia a lansat o noua melodie, compusa de iubitul sau Alex Velea si de Cristian Valentin Udrea (Rashid), intitulata „Amya”, produsa de Razvan Matache si Florin Buzea, Sergiu Musteata fiind cel care s-a ocupat de mix si master.

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de Khaled Mokhtar, cu care Antonia a mai lucrat si pentru proiectele de succes „Marabou”, „Gresesc”, dar si pentru single-ul anterior „Iubirea mea”.

De imaginea Antoniei in acest videoclip s-a ocupat Ema Uta (make-up), Sorin Stratulat (hair styling) si Cristina Craciun (tinute).Un an plin de proiecte profesionale

La inceputul acestui an, Antonia a lansat si „Dor de tine” cu peste 8 milioane de vizualizari. De asemenea, single-ul „Iubirea mea”, pe care l-am auzit prima data in vara acestui an, a cucerit radiourile si televiziunile muzicale, iar pe YouTube are peste 23 de milioane de vizualizari.

Cert este ca Antonia a avut un an plin, iar pe langa proiectele muzicale a fost implicata si in show-ul de televiziune „Uite cine danseaza”, prima sa experienta intr-o emisiune de dans. Recent, cantareata si-a lansat si propria linie de merchandise, care are ca produse tricouri si bluze cu pozele sale sau logo-ul de artist. Agenda profesionala a Antoniei este aglomerata si in perioada urmatoare, cand va lansa si alte piese in limba romana, dar si in engleza.

Text: Oana Baltoc