Antonia: completa, complexa si tonica

De ce ne place Antonia? Pentru ca este de 3 X femeie: mama, iubita si artista. Le face pe toate si le face extraordinar de bine. Nu este doar o femeie frumoasa, ci un om cu un caracter impecabil, dedicat, sincer si foarte frumos la suflet. De fapt, Antonia nu prea are nevoie de introduceri, este de ajuns sa stai de vb cu ea un minut si ramai cucerit. Desi nu suuntem la prima intalnire, de data aceasta am surprins-o cu totul si cu totul altfel. Radianta! Atat fizic cat si spiritual. Ne-a transmis ca este frumoasa, pentru ca este fericita.Buna Antonia, arati minunat! Ai revenit la silueta de dinainte de nastere?

Da, am revenit si chiar sunt multumita de rezultate. Am facut mult sport si foarte important: nu m-am infometat. Incerc sa mananc cat mai sanatos si echilibrat si merg regulat la sala. Sunt inspirata si motivata de Alex si consider ca nu am cum sa locuiesc in casa cu un sportiv si sa neglijez acest aspect. Ma simt foarte bine in pielea mea!

Ce face Dominic, este un baietel cuminte?

Dominic este un copil fericit pentru ca primeste foarte multa iubire. Este un copil foarte cuminte, insa in perioada aceasta este mai agitat pentru ca i-a iesit primul dintisor, insa este un copil linistit.

Ce ne poti spune despre taticul Alex, cat se implica in cresterea lui Dominic?

Taticul Alex s-a descurcat minunat inca din prima zi. Isi doreste sa se implice cat mai mult, simt cat este de motivat si ii iese totul extraordinar de bine. Este taticul perfect si nu exagerez cand spun asta!

Cum va impartiti responsabilitatile in familie?

Suntem cat se poate de echilibrati si ne ajutam reciproc, in special cand vine vorba despre bebe. Incercam sa ne dedicam cat mai mult timp familiei, iar cand avem treaba, facem cu schimbul. Si daca nu putem noi, apelam la bunici, care abia asteapta sa-i solicitam.

Cum este sa fii mamica si de baietel si de fetita?

Inca nu realizez foarte bine cum este sa fii mamica de baietel, pentru ca Dominic este inca foarte micut si pana acum se comporta la fel ca si Maia. Nu vad diferentele intre fetite si baietei, pentru ca el este la stadiul de bebelus. Sentimentul este insa superb, nu-mi pot descrie fericirea in cuvinte. Ma simt cea mai implinita femeie!

Tu si Alex formati un cuplu foarte echilibrat desi nu prea v-a fost usor…Cum ati depasit situatia si care este secretul relatiei voastre?

In primul rand comunicam foarte bine si incercam sa mentinem focul acela intre noi, ne indragostim si ne reindragostim…Si nu ne este greu deloc, pentru ca avem o chimie extraordinara si suntem foarte sinceri unul fata de celalalt. Atunci cand iubesti, poti sa depasesti orice obstacol. Noi ne simtim bine nefacand nimic extraordinar. Spre exemplu, putem sa stam sa vorbim ore in sire despre tigrii si sa ne simtim perfect. Imi place foarte mult sa vorbesc cu el pentru ca am ce invata de la el, Alex este un tip inteligent.

Cine canta la voi in casa, cocosul sau gaina?

Cantam amandoi! Cateodata mai facem si cate un duet….

Cum l-ai descrie intr-un singur cuvant pe Alex?

Imi este imposibil sa-l descriu intr-un singur cuvant….este foarte responsabil, este atent, afectuos….multeee. Si totusi, cred ca am gasit si cuvantul: incredibil!

Text: Alexandra Lupu