Antonia este Chica Loca

antonia-chica-locaDesi este proaspat mamica, frumoasa Antonia nu si-a uitat fanii, ci le-a pregatit o adevarata surpriza. Artista a lansat de curand un nou single intitulat Chica Loca, produs de baietii de la Play&Win impreuna cu Georgia Ku, Erin Beck si Larisa Borza.Videoclip nebun pentru Chica Loca

Noua piesa a Antoniei indeamna la libertate, la vise marete si nebune si, totodata, ne indeamna sa luptam pentru a le duce la indeplinire. Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga, a fost filmat in Bucuresti cu doar 6 zile inainte ca indragita artista sa devina mama. Ideea videoclipului este decizia unui adolescent, interpretat de dansatorul Kotoy, de a renunta la viata sa monotona si de a evada alaturi de un grup de tineri cool, reusind sa se faca remarcat prin miscarile sale de dans spectaculoase.

Prin muzica mea, ma simt aproape de public, de fanii mei. Mi-am dorit sa incep acest an cu un single nou si “Chica Loca” este exact ce mi-am dorit: o piesa energica, numai buna pentru dans. Sper sa va bucurati de ea“, a decarat Antonia.

Text: Madalina Manole