Antonia isi face debutul pe marile ecrane in animatia Ugly Dolls

Cunoscuta artista din Romania, Antonia, a fost aleasa sa imprumute vocea unui personaj din cea mai noua animatie a studiourilor STX. Practic, o puteti auzi pe Antonia in rolul lui MOXY, o papusa din filmul pentru copii ,,UglyDolls: Papusi in bucluc”, unde ii imprumuta vocea personajului in versiunea subtitrata.

Antonia si lumea colorata din cinema

,,Sunt foarte bucuroasa ca am avut ocazia sa ma fac auzita si atfel decat o fac in mod normal, asa ca animatia – UglyDolls: Papusi in bucluc – se poate spune ca mi-a îndeplinit un vis pe care l-am avut de foarte mult timp. Cu atat mai mult sunt de parere ca Moxy, papusa careia ii dau voce e cumva la fel ca mine: curajoasa si mereu plina de entuziasm si optimism. Nici nu mai spun cat de fericiti au fost copiii mei cand au aflat ca ma vor auzi si la cinema”, a povestit Antonia.

Productia face parte dintr-o campanie impotriva bullying-ului in parteneriat cu Vertical Entertainment, Cinema City şi Salvati Copiii. Campania nu e deloc intamplatoare deoarece firul epic al filmului contine mesaje clar structurate şi adresate deopotrivă celor mici si parintilor, in scopul constientizarii acestui fenomen alarmant.


Deschide videoclipul

Autor: Bogdan Daradan

mai 16th, 2019 by Daradan Bogdan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate