Antonia isi face debutul pe marile ecrane in animatia Ugly Dolls

Cunoscuta artista din Romania, Antonia, a fost aleasa sa imprumute vocea unui personaj din cea mai noua animatie a studiourilor STX. Practic, o puteti auzi pe Antonia in rolul lui MOXY, o papusa din filmul pentru copii ,,UglyDolls: Papusi in bucluc”, unde ii imprumuta vocea personajului in versiunea subtitrata.Antonia si lumea colorata din cinema

,,Sunt foarte bucuroasa ca am avut ocazia sa ma fac auzita si atfel decat o fac in mod normal, asa ca animatia – UglyDolls: Papusi in bucluc – se poate spune ca mi-a îndeplinit un vis pe care l-am avut de foarte mult timp. Cu atat mai mult sunt de parere ca Moxy, papusa careia ii dau voce e cumva la fel ca mine: curajoasa si mereu plina de entuziasm si optimism. Nici nu mai spun cat de fericiti au fost copiii mei cand au aflat ca ma vor auzi si la cinema”, a povestit Antonia.

Productia face parte dintr-o campanie impotriva bullying-ului in parteneriat cu Vertical Entertainment, Cinema City şi Salvati Copiii. Campania nu e deloc intamplatoare deoarece firul epic al filmului contine mesaje clar structurate şi adresate deopotrivă celor mici si parintilor, in scopul constientizarii acestui fenomen alarmant.

Autor: Bogdan Daradan