ANTONIA prezintă ”Amor”

Antonia revine cu o nouă piesă de dragoste, plină de căldură, emoție și sensibilitate care se numește ”Amor”.

Pentru buze frumoase și sănătoase, farmacistii Catena recomandă balsamul reparator Rilastil Repairing, tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.

Antonia – Amor (The Session)

Single-ul a fost compus de Alex Pelin și Alexandru Turcu, text Alex Pelin, producție Alexandru Turcu, iar pentru videoclip care face parte din seria ”The Session” de la Global Records, Antonia a lucrat cu Kobzzon (regizor) și Alexandru Mureșan (director de imagine). Echipa de beauty a fost formată din George Cozma (hair), Claudiu Burcă (make-up) și Cristina Crăciun (styling).

”Amor este o piesă frumoasă de dragoste care îți dă o stare de bine, dar și de nostalgie, fie dacă ești într-o relație și ești fericit, fie dacă îți dorești o relație. Abia am așteptat să vină momentul lansării acestei piese, pentru că este specială, sinceră, cu multă iubire”, a spus Antonia.

De curând, Antonia a lansat ”Benny Hana” cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure, o piesă compusă de Sebastian Tudor, Emanuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911), versuri Cezar Guna, Sebastian Tudor, Andrei Ursu, producție Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911).

Anul acesta, Antonia a lansat ”I Think I Love Him”, dar și ”Take Me Somewhere” feat. Avalan, piesă care este imnul primei ediții SAGA Festival.

Antonia – I Think I Love Him