Antonia și Elvana lansează single-ul ”Clap Clap”

Petrecerile de vară sunt în toi și muzica extraordinară le face memorabile. Gran Error fac echipă cu Elvana și Antonia pentru piesa ”Clap Clap”, un adevărat imn al distracției și al timpului de calitate petrecut alături de prieteni.Gran Error x Elvana x Antonia – Clap Clap

Ritm captivant, versuri în engleză și spaniolă și energie bună sunt ingredientele piesei scrise de Iraida, Achi, Marcel Botezan și Sebastian Barac, versuri de Iraida și produse de Achi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

Piesa a fost lansată cu un videoclip oficial foarte dinamic, cool, cu fete sexy care se distrează într-o arenă de karting, la VMAX KARTING și HYPE ARENA By Kiddo, regizat și filmat de Alexandru Mureșan, concept de Elena Popescu, produs de Loops Production.

Echipa glam a Antoniei este formată din Ema Uta (machiaj), George Cozma (coafura), iar Elvana a lucrat cu Ana Maria Cucută (machiaj) și Ana Lăzărescu (coafura), styling pentru Antonia și Elvana Cristina Crăciun, styling pentru Gran Error Miruna Miu.

„Suntem încântați să lucrăm cu două artiste uimitoare precum Elvana și Antonia, le apreciem foarte mult și credem că piesa sună atât de bine datorită talentului lor și carismei extraordinare”, a spus Gran Error.

”Sunt super încântată de această colaborare cu Elvana, este o artistă pe care o admir pentru talentul și energia ei, simt că avem multă chimie și sper să nu fie prima și ultima dată când cântăm împreună. Și bineînțeles, îmi plac Gran Error, unii dintre cei mai talentați producători cu care am lucrat”, a declarat Antonia.

„Mi-a plăcut „Clap Clap” încă de la primul demo, e o piesă catchy și super dinamică! Sunt încântată să colaborez cu Gran Error și Antonia, este al doilea single cu artiști români și mă bucur. Sper să dansați și să vă distrați cu noi”, a spus Elvana.

Marcel Botezan și Sebastian Barac sunt cei doi producători care stau în spatele duo-ului românesc de succes, Gran Error. Ei sunt, de asemenea, mintea din spatele Play & Win, unul dintre cele mai prolifice proiecte de dans care a produs hituri internaționale pentru artiști precum INNA, Antonia, Flo Rida și mulți alții. De asemenea, au lucrat cu Akon, Nicky Minaj și Nick Jonas și au fost premiați de-a lungul carierei cu peste 30 de premii.

Elvana Gjata, artistul numărul 1 din Albania, este cunoscută pentru lansări precum ”Fustani” care a fost pe locul în Albania și pe locul 73 în Elveția. Ea a fost pe aceleași scene cu artiști de renume precum Miley Cyrus, Calvin Harris și Dua Lipa.

Antonia, una dintre cele mai mari artiste din România, lansează anul acesta „Una Favela” cu Qodës, o piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria și „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez.