Anya lanseaza o noua piesa, Firimituri

anya-firimturiAnya, fosta componenta a trupei HI-Q, se dovedeste a fi o prezenta indragita in lumea muzicala romaneasca, dovada stand colaborarea cu Matteo pentru piesa In ochii mei, piesa foarte bine primita de public. Acum artista revine cu un nou single, intitulat Firimituri, semnat DeMoga Music.Videoclip nou pentru Firimituri

Firimituri este o melodie de dragoste care subliniaza necesitatea armoniei si echilibrului intr-o relatie de iubire si acuza indirect cuplurile care se multumesc cu jumatati de masura. Piesa este compusa de Alin Iulian Sterian si Liviu Teodorescu si deja se bucura de un videoclip regizat de Michael Mircea. Acesta a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti, printre care si Parcul Herastrau si cafeneaua Subsol. 

Piesa are la baza un concept real de iubire, o iubire care de cele mai multe ori este neimpartasita si care lasa urme adanci in inima celor implicati in relatie. Videoclipul transmite acelasi mesaj ca si melodia. Iubirea este cel mai de pret sentiment, pe care il putem oferi neconditionat si este bine sa deprindem o dragoste sanatoasa, pentru un viitor armonios”, a declarat Anya.

Text: Madalina Manole