Arata-ne ca iubesti Romania si poti castiga o aparitie in revista Tonica!

AntoniaNe-am gandit sa va surprindem cu un nou concurs. Dupa cum ati aflat deja, televiziunea online Sensotv.ro a initiat campania „Romania, tara inimilor mari”, pentru romanii care se mandresc cu frumusetea tarii lor. Vrei sa participi si tu la un concurs care ofera ca premiu aparitia ta in revista Tonica?

Tot ce ai de facut este sa dai like paginii de facebook si sa postezi o poza care sa ne convinga ca stii sa te distrezi in orice situatie. La munte, la mare, in parc sau pur si simplu pe strada, obligatoriu in Romania, distractia trebuie sa fie in toi. Arata-ne ca iubesti Romania si poza cea mai frumoasa va fi publicata in paginile revistei Tonica, alaturi de un text explicativ. Pe data de 11 aprilie 2013 vor fi anuntati primii castigatori. Hurry up! Vor urma, insa, si alte concursuri pe care le vom anunta la timpul potrivit.

Campania “Romania, tara inimilor mari” a fost initiata din dorinta de a promova spiritul romanesc si de a schimba imaginea negativa a tarii. Afirmatiile defaimatoare la adresa tarii noastre, declansate si sustinute periodic la nivel international, ne afecteaza pe toti.
Fii alaturi de Catena in campania “Romania, tara inimilor mari” si fii mandru ca esti roman!

 

Text: Andreea Popescu