Ariana Grande, cea mai urmărită femeie de pe Instagram

Oficial, Ariana Grande a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram, aceasta având peste 200 de milioane de followers. Cântăreaţa este urmată îndeaproape de Kylie Jenner, cu 193 de milioane şi de Selena Gomez, cu 190 de milioane de fani pe reţeaua socială.

https://www.instagram.com/p/CEipprXl1f7/

https://www.instagram.com/p/CEfIsr8HINJ/

https://www.instagram.com/p/CEeo6pFDeaX/

 

Acum două zile, Ariana Grande a făcut un show incendiar, împreună cu Lady Gaga, la gala de decernare a premiilor VMA 2020, organizată de MTV în condiţii de maximă siguranţă. Fiecare dintre cele două artiste au câştigat titlurile de “Song of the Year”, pentru melodia “Rain on Me”, „Best Collaboration”, dar şi “Best Cinematography” pentru aceeaşi piesă. Ariana Grande a mai primit şi titlul de “Best Music Video From Home”, pentru clipul melodiei “Stuck with U”, realizat în colaborare cu Justin Bieber.Vezi AICI întreaga lisă de câştigători!

La polul celălalt, Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit bărbat de pe Instagram. Golgheterul a depăşit 237 de milioane de urmăritori. Acesta este urmat de Dwayne Johnson, cu 196 milioane de followers şi de Lionel Messi, cu peste 166 de milioane de fani pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CEcMQojATlb/

https://www.instagram.com/p/CEi7HJgFU2C/

https://www.instagram.com/p/CDj16YeC7Qa/

 

 

 

 

Top 50 cele mai urmărite conturi de Instagram o găseşti AICI.

                        Text: Bettina Cristea