Artistii au dat startul distractiei la digiTALES by Cat Music

Foto. Lidia Buble, Smiley si Ruby s-au numarat printre artistii care au sustinut recitaluri la petrecerea digiTALES by Cat Music    

Peste 500 de invitati din industria muzicala au pasit zilele trecute in era viitorului la digiTALES by Cat Music. Evenimentul, o impresionanta desfasurare de forte, a prezentat publicului printr-un show multimedia cele mai importante realizari ale casei de discuri in domeniul digital.

Vedetele, colaboratorii si fanii Cat Music s-au intalnit la una dintre cele mai ravnite petreceri din capitala, dedicata cunoscutei casei de discuri. Petrecerea a avut loc la Face Club si a strans laolalta toti doritorii de distractie, care au vrut sa celebreze cei 11 ani de cand s-a lansat canalul de Youtube ce numara in prezent peste 4,5 milioane de abonati, primul sistem multichannel din tara – 47 canale muzicale si nu numai, ce aduna peste 230 de milioane de vizualizari pe YouTube, in fiecare luna.

Foto. Andreea Balan si sotul ei, actorul George Burcea 

Cu aceasta ocazie, Dan Popi si invitatii sai au vorbit in premiera despre platforma catmusic.ME si despre cel mai nou proiect, hub-ul TRU- primul creative space dedicat creatorilor de continut digital.Petrecere cu Smiley, Lidia Buble, Mandinga si Ruby

Cum din cadrul evenimentului nu a lipsit muzica buna, seara a continuat cu o serie de concerte sustinute de Ruby, Lidia Buble, Jo, Mandinga si Smiley, iar piese precum „Nu pune la suflet“, „Camasa“, „Vals“ si „Arquitectura“ au fost cantate la unison de invitati. Impatimitii de distractie s-au bucurat de un concert spectaculos marca Cat Music, iar artistii au intretinut atmosfera toata noaptea.

Foto. Trupa Mandinga

Printre artistii prezenti s-au numarat si Andreea Banica, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Marius Moga, DJ Sava, Ioana Ignat, Ilinca Bacila, Olga Verbitchi, George Hora si Kamara.

Text: Iulia Mirica

Foto: Cat Music