Artistii romani isi reunesc vocile pentru Iarna

All starsNico, Marcel Pavel, Monica Anghel, Gabriel Cotabita, Luminita Anghel, Alina Eremia, Valentin Dinu, Vlad Mirita, George Miron si Grupul Vocal Acapella si-au reunit vocile pentru un nou colind, intitulat Iarna.All stars intr-un nou videoclip

Proiectul, sustinul de MediaPro Music, este realizat cu ajutorul compozitorului Andrei Tudor, al Andreei Andrei, cea care a semnat versurile melodiei si al lui Mihnea Irimia, cel care a produs si videoclipul piesei. Filmarile au avut loc la diferite targuri organizate cu ocazia sarbatorilor, dar si in studiorile de inregistrari. Colindul, incarcat de veselie si buna-dispozitie, ne indeamna sa ne bucuram de iarna, de sarbatori si de clipele petrecute alaturi de cei dragi in jurul mesei de Craciun incarcate cu cozonaci, mere coapte si vin fiert cu aroma de scortisoara.

M-am bucurat cand am primit invitatia de a canta un colind alaturi de mari voci ale Romaniei. Cantecul este unul care cu siguranta va purta oamenii in magia sarbatorilor”, a declarat Alina Eremia.

Text: Madalina Manole