Artiştii ţin concerte LIVE pe Social Media

Camila Cabello și Shawn Mendes au ţinut un concert live, vineri, pe Instagram, pentru a-i menține pe toți fanii lor distrați în timp ce stau izolați sau în carantină, acasă.

Cuplul care se află momentan „la distanță socială, în junglă” a transmis live-ul în semn de participare în campania #TogetherAtHome sponsorizată de Global Citizen, pentru sprijinul Fondului de răspuns pentru solidaritate al Organizației Mondiale a Sănătății. Ei au declarat „este o perioadă în care cred că toată lumea ar trebui să fie extrem de iertătoare și amabilă cu ea însăși, cu oamenii din casă și cu familia ei”.

Cei doi artiști au început concertul în direct cu un cover al piesei „Kiss Me” a lui Ed Sheeran, urmată de „Lost in Japan”, „Havana” și duetul lor din 2019, „Señorita”.

În pauzele luate dintre melodii, aceștia au explicat cât de importantă este distanțarea socială în acest moment în carepandemia Covid-19 a lovit întreaga lume: „cel mai bun mod de a arăta compasiune este să te distanțezi de toată lumea, mai ales  tinerii, pentru a-i proteja pe bătrâni și pe oamenii care sunt mai vulnerabili”, „acesta este calea de urmat„ au mai adăugat ei.

Perechea le-a recomandat fanilor să înceapă un maraton „Harry Potter”, ca o activitate care să îi ajute să treacă mai ușor peste plictiseală: „toată lumea ar trebui să vizioneze Harry Potter de la un capăt la celălalt”.

Live-ul care a durat aproape jumătate de oră și care a ridicat un flux de 250.000 de spectatori, s-a încheiat cu o notă de empatie: „Prieteni, înainte de a ieși, vă transmitem că vă iubim atât de mult și ne pasă de toată lumea.”

În această săptămână, John Legend, Charlie Puth, Niall Horan, Common, Julianne Hough, Hozier, OneRepublic și mai mulți și-au oferit timpul pentru a cânta și a face parte din această campanie, ea continuând și în zilele care urmează.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images