Așa arată Maria Sharapova după ce a născut!

Maria Sharapov aimpreuna cu logodnicul ei, Alexander Gilkes, la Met Gala in 2019

Sărbătoare mare în lumea tenisului feminin. Una dintre reginele sportului alb și printre cele mai de temut adversare ale Simonei Halep, celebra Maria Sharapova, a devenit pentru prima dată mămică! Iar bucuria a fost așa mare încât frumoasa blondină și-a dorit să împărtășească vestea cu întreg mapamondul! Toți fanii s-au bucurat să vadă prima poză cu bebelușul fostei tenismene, însă altceva i-a lăsat fără cuvinte pe urmăritorii rusoaicei. Incredibil cum arată Maria Sharapova la scurt timp după ce a născut!

Pentru prevenire și tratarea vergeturile de pe corp, farmacistii Catena recomanda gama nr.1 a Italiei, pentru această problema inestetică – Rilastil Stretch Marks. Gama a fost testată în timpul sarcinii și alăptării.

Maria Sharapova a dat vestea că va deveni pentru prima oară mamă chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani, mai exact în urmă cu 3 luni. Iar timpul a zburat, așa că acum toată lumea a văzut-o deja pe frumoasa fostă sportivă cu primul ei copil în brațe.La doi ani după logodnă a născut!

După ce în 2020 s-a retras din tenis, Maria Sharapova s-a dedicat planului personal. În decembrie 2020 s-a logodit, iar în iulie 2022 se bucură de primul ei copil. Blondina l-a adus pe lume Theodore, ce s-a născut chiar în prima zi a lunii iulie (1 iulie)! Iar imaginea cu bebelușul lui Sharapova a topit Internetul, adunând în timp record peste 250k (250.000) de “inimioare” pe Instagram.

Însă toți au rămas fără cuvinte când au văzut cum arată acum proaspăta mămică, la doar câteva zile după ce a născut. Deși s-a lăsat de sport încă din 2020, se pare că pasiunea pentru mișcare a rămas. Așa că Sharapova a plecat pe munte. Și arată incredibil de bine după sarcină, nici nu ai crede că a născut în urmă cu câteva zile!

Și se pare că muntele și cățărările i-au lipsit mult fostei regine a tenisului feminin.

“Prima drumeție adevărată după mult timp. La altitudine. Nu recomand”, a scris Sharapova într-un story de pe Instagram. Iar în imagine, frumoasa blondină este îmbrăcată într-o ținută sport, adecvată pentru munte. Și nicio imperfecțiune, arătând la fel bine ca în vremurile bune, deși abia a născut de foarte curând.

Prima imagine cu bebelușul lui Sharapova

Extrem de fericită, Maria Sharapova și-a anunțat fanii în urmă cu câteva zile că micuțul ei a venit pe lume chiar la începutul lunii iulie 2022. Atunci a dezvăluit tuturor și numele extrem de frumos pe care-l poartă băiețelul ei.

„Theodore VII I MMXXII. Cel mai frumos, provocator şi plin de satisfacții cadou pe care micuța noastră familie l-ar fi putut primi”, este mesajul emoționant pe care Maria Sharapova l-a scris în descrierea pozei în care apare atât ea, cât și partenerul ei, dar și cel mai nou membru al familiei lor.

sharapova bebeCine este logodnicul Mariei Sharapova

În decembrie 2020, Maria Sharapova a anunțat că s-a logodit cu Alexander Gilkes, în luna decembrie a anului 2020. Iar fosta tenismenă le-a fanilor marea veste tot printr-o postare făcută pe Instagram.

„ Am spus ”DA” din prima zi în care ne-am cunoscut. Acesta era micul nostru secret”, a mărturisit Sharapova la acel moment.

„Sunt lucruri simple pe care le aștept cu nerăbdare: liniște cu familia mea, să-mi beau cafeaua fără grabă dimineața, escapade neașteptate de weekend, exerciții fizice la alegerea mea”, a explicat Sharapova, încă din februarie 2020, așadar înainte de a se logodi cu alesul ei.

Alexander Gilkes este un om de afaceri, cofondator al casei de licitații online Paddle8. Se știe despre el că a fost căsătorit și cu Misha Nonoo, cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, cea care le-a făcut cunoștință și celor doi duci de Sussex de astăzi pe vremea când erau tineri. Așadar, Gilkes este un apropiat al familiei regale britanice, fiind invitat la nunta Prințesei Eugenie (2018), dar și la cea dintre William și Kate Middleton ( 2011).

Adelina Mariş

Foto Instagram