Avon lupta impotriva cancerului la san

decupat_AVONDuminica, 11 octombrie 2015, Avon Cosmetics Romania a organizat in Capitala Marsul Trupelor Roz, ca parte a Campaniei pentru Sanatatea Sanilor, dorindu-se, prin intermediul acestei manifestari, sa se traga atentia asupra importantei depistarii precoce a cancerului la san.Andreea Marin, ambasador AVON

Andreea Marin, in calitate de ambasador al campaniilor sociale Avon, alaturi de Dani Otil, a fost gazda evenimentului si a insotit cei 1000 de participanti, veniti din toate colturile tarii, la marsul in semn de solidaritate. La finalul traseului, ales intre Piata Unirii si Parcul Tineretului, participantii au lansat baloane si s-au delectat cu un spectacol de karaoke sustinut de Anna May, Amna, Theo Rose, Andreea Antonescu, Daniel Iordachioaie, Alessandra si Jessica D.

„Acum 13 ani, ne-am asumat in fata femeilor din Romania sa fim compania care le sprijina in lupta lor impotriva cancerului la san. An de an, ne-am respectat angajamentul prin evenimentele de informare si donatiile de echipamente medicale. Am dotat 8 centre medicale din Romania si am donat peste 2,8 milioane de dolari. Astfel, prin Marsul Trupelor Roz, am devenit mai puternici prin efortul si implicarea noastra, a companiei AVON, a vedetelor care ne-au fost alaturi, a supravietuitoarelor si a voluntarilor implicati”, a declarat Razvan Diratian, General Manager AVON Cosmetics Romania si Moldova.

Text: Madalina Manole