Band of Creators – un suflu nou, bine-venit in moda romaneasca

bandofcreators3Colectiile de haine si accesorii prezentate in cadrul evenimentului Secret Garden organizat de Band of Creators m-au facut sa-mi dau seama ca noul val de designeri tineri care isi face intrarea acum in fashion este cu adevarat special si ca moda romaneasca este pe drumul cel bun. Aer Wear, Beliv, Alina Morar, Ana-Maria Gal, Corina Vladescu, Crepe Black Collar  si  Florentina Giol au venit cu idei fresh, originale si surprinzatoare.

Mi-au placut in mod special creatiile arhitecturale ale Florentinei Giol. O colectie exclusiv black, simpla, dark, eleganta, in care piesele s-au remarcat prin formele neasteptate. Dana Paun, creatoarea brandului Aer Wear, este de asemenea un designer care promite mult si in colectia careia m-au cucerit cateva modele de pantaloni, dar si un palton alb senzational. Alte colectii din care as fi luat pe loc cateva piese acasa au fost Beliv, Crepe Black Collar, unde am vazut rochii, fuste si sacouri asimetrice in negru, alb sau bej, si Alina Morar, cu ale sale imprimeuri grafice in alb si negru.

Band of Creators este o platforma online care promoveaza creatiile tinerilor designeri romani. Colectiile de mai sus le puteti gasi pe: https://www.facebook.com/bandofcreators https://www.facebook.com/BandofCreators.DesignersStore sau pe site-ul: http://www.bandofcreators.com/. Credeti-ma, merita sa aruncati macar o privire!

 

Text: Bianca Badescu