Baroq, calatorie in Univers alaturi de Adelina Pestritu

baroq-calatorie-in-universDesi are doar 23 de ani, Alexandru Baroc, cunoscut sub numele de scena Baroq, se poate lauda cu o cariera frumoasa in lumea jazzului romanesc, sustinand numeroase concerte si castigand importante premii muzicale. De curand, artistul a lansat o noua piesa intitulata Departe, piesa careia deja i-a pregatit si un videoclip pe masura.Adelina Pestritu, muza lui Baroq

Piesa de dragoste face referire la acel moment in care iti doresti sa fugi in lume cu persoana iubita si sa uiti tot trecutul, iar videoclipul a fost realizat intr-un decor SF inedit, in regia lui Anton Sandu si Octavian Rachita.

Ma regasesc in versurile piesei. Am trecut printr-un moment greu, cand parintii prietenei mele se bagau in relatia noastra, iar presiunea era asa mare incat imi doream sa plec departe si sa las toate probleme in urma. Tot ce imi doream era sa fiu cu ea”, a povestit Alex.

Alaturi de Baroq, in videoclip apare si carismatica prezentatoare TV Adelina Pestritu, in rolul iubitei, iar cei doi pot fi admirati intr-o calatorie spatiala ce are ca scop gasirea Planetei Verzi, locul unde sa-si poata declara liber dragostea ce-i leaga.

M-am simtit foarte bine alaturi de echipa cu care am colaborat pentru realizarea acestui videoclip inedit. Alex este un tanar foarte talentat si am incredere ca va avea succes pe piata muzicala!”, a declarat Adelina.

Pe langa faptul ca este foarte frumoasa, Adelina are si o personalitate extraordinara, sunt mandru ca am cunoscut-o si ca am lucrat alaturi de ea. Ne-am inteles bine din prima, a avut o energie pozitiva si m-a ajutat de mai multe ori pe parcursul filmarilor, avand mai multa experienta in fata camerelor”, a adaugat artistul.

Text: Madalina Manole