Bat clopote de nuntă în familia Beckham

Familia Beckham este în culmea fericirii după ce fiul cel mare al Victoriei şi a lui David a anunţat că s-a logodit.

Brooklyn Beckham a anunţat zilele trecute pe contul său de Instagram că a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, actriţa Nicola Peltz. Chiar dacă Brooklyn este mai mic cu patru ani decât iubita lui, cunoscută din Transformers: Age of Extinction, acesta recunoaşte că doreşte să fie tatăl copiilor lor.

https://www.instagram.com/p/CCgN-Vel63f/

https://www.instagram.com/p/B9KT7xsBGww/

 

 

 

 

 

Vestea a fost imediat share-uită şi de viitoarea soacră mare, Victoria Beckham, pe contul său de Instagram, iar nora sa, Nicola nu a ezitat să răspundă printr-un comentariu în care îi declara iubirea.

https://www.instagram.com/p/CCgQlxdJj5D/

Nicola a crescut în Westchester, New York, şi este fiica afaceristului miliardar Nelson Peltz și a fostului model Claudia Heffner. Aceasta mai are alţi nouă fraţi, însă doar unul mai este actor, Will Peltz.

Conform revistei Forbes, tatăl său, în vârstă de 78 de ani, este susţinător al lui Donald Trump şi are o avere netă estimată de 1,7 miliarde de dolari, semnificativ mai mult decât cele „doar” 464 de milioane de dolari ai familiei Beckham.

Afaceristul are investiţii în companii precum Tiffany & Co., General Electric, Procter & Gamble, dar şi din industria alimentară. În 2005, Nelson a fondat firma de administrare a investiţiilor Trian Fund Management.

Text: Bettina Cristea