Bella Hadid a îmbrăcat prima rochie lichidă, pe podiumul de la Paris!

S-a întâmplat la Săptămâna Modei de la Paris, unde celebrul fotomodel Bella Hadid a făcut furori cu prima rochie lichidă! Creația nemaivăzută a fost creată în 15 minute în fața tuturor, direct pe podium, ca mai apoi Bella să defileze în fața tuturor în ținuta inovatoare.

Sora lui Gigi Hadid a fost în centrul atenției pe podiumul Săptămânii Modei de la Paris. A urcat pe scenă doar în lenjerie intimă și acoperindu-și sânii cu palmele. Nu au trecut decât 15 minute, timp în care doi bărbați au pulverizat un lichid pe pielea fotomodelului, iar Bella a defilat în fața tuturor purtând prima rochie lichidă!Bella Hadid a îmbrăcat prima rochie lichidă

La doar 25 de ani, Bella Hadid s-a lăsat “îmbrăcată” cu prima rochie lichidă, de care s-au ocupat 4 artiști care s-au ocupat de creația de-a dreptul spectaculoasă! În 15 minute, lichidul pulverizat pe corpul fotomodelului s-a transformat într-o rochie albă în toată regula, mulată și cu umeri lăsați și cu un decupaj pe picior.

Casa de modă Coperni, fondată de Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant, a demonstrat cum moda a depășit orice graniță tehnologică în timpul prezentării colecției primăvară-vară 2023, îmbrăcând-o pe Bella Hadid într-un lichid care, odată pulverizat pe corp, s-a transformat în rochia fabuloasă.

Senzațional este și faptul că, după purtare, rochia se poate îndepărta și transforma înapoi în lichid, fiind gata să fie “purtată” de altcineva.

Cum a fost creată prima rochie lichidă

Potrivit publicației Vogue Business, Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant ar fi lucrat alături de celebrul Manel Torres și echipa sa mai bine de 6 luni pentru acest rezultat incredibil de pe podiumul de la Paris, notat drept “un moment memorabil din istoria modei”.

Povestea rochiei lichide a început încă din 2013. Atunci, designerul Manel Torres a trăit „momentul Evrika”, după cum chiar el a povestit la aceea vreme. A debutat cu ideea unei spume cu care să creeze tricouri lichide.

A ajuns cu propunerea sa la Colegiul Imperial din Londra, iar cei de acolo i-au pus la dispoziție un laborator și materialele necesare. Au urmat doi ani de teste, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

Torres a creat fibra lichidă Fabrican, susținută de polimeri, bio polimeri și solvenți ecologici, care se evaporă când sunt suflați peste o suprafață. Materialul este asemănător cu pielea întoarsă, după cum chiar designerul a mărturisit.