Bella Hadid glumește pe seama abdomenului surorii ei

Bella Hadid glumește într-o postare de pe Instagram în care apare împreună cu sora ei, Gigi Hadid. Modelul face referire la abdomenul ei şi al surorii sale, care seamănă precum „două chifle în cuptor”. Vedeta continuă prin a spune că „al ei este umflat de la un burger și al surorii sale este umflat din cauza lui Zayn”.

Bella Hadid a împărtășit fanilor din întreaga lume o fotografie cu sora ei însărcinată. În poză, ambele surori stau în picioare, zâmbind, cu abdomenele în prim-plan. Bella a glumit despre ele că au „două chifle în cuptor”: „11 iunie 2020 … două chifle în cuptor, exceptând a mea care este de la burgerul mâncat, iar a lui Gigi din cauza lui @zayn. vă iubesc pe amândoi atât de tare – nu mă pot opri din plâns”.

https://www.instagram.com/p/CFKl3eRg-Ri/

Fanii modelelor nu numai că au fost fericiți să vadă o fotografie cu burtica lui Gigi, din timpul sarcinii sale, pe care o ţine ascunsă, dar au și crezut că ambele surori sunt însărcinate. Un utilizator al rețelei  a comentat: „Când am citit două chifle mi-a sărit inima din piept, dar…”

În timpul carantinei, Gigi a postat câteva fotografii de la ferma mamei sale, Yolanda Hadid, din Pennsylvania, unde a petrecut ceva timp cu Zayn și sora sa, Bella. Cei trei s-au întors la New York la sfârșitul lunii august, dar se pare că atât lui Gigi, cât și Bellei, le lipsește timpul petrecut în Pennsylvania.