Ben Affleck și Ana de Armas s-au logodit?

Ben Affleck, 48 de ani și Ana de Armas, 32 de ani au fost fotografiați în timp ce se sărutau pe platoul de filmare. În instantanee se observă, pe degetul actriței, un inel cu piatră, probabil de logodnă.

În fotografie, actrița din „The Knives Aut” poate fi observată stând pe veranda unui conac din New Orleans, în timp ce se sărută cu Ben. Ei se aflau într-o pauză de la filmările „Deep Water”.

 

Ana de Armas poartă un inel pe degetul de la mâna stângă, însă nu se știe dacă face parte din scenariul filmului sau e ceva real. Cu toate astea, se poate observa că cei doi râd, în timp ce actrița își admiră inelul strălucitor de pe deget.Despre “Deep Water”

În „Deep Water”, Ben Affleck joacă rolul unui soț bogat care îi permite soției sale, rol interpretat de Ana, să aibă diverse afaceri, pentru a evita divorțul. Totuși, el devine primul suspect după ce unul dintre iubiții ei dispare.

Relația cuplului de la Hollywood a devenit publică la scurt timp după ce actorii s-au cunoscut pe platoul Deep Water, în luna noiembrie a anului trecut.

Această nouă apariție a celor doi s-a întâmplat într-un moment în care fanii se întrebau dacă Ben și Ana mai sunt sau nu într-o împreună, pentru că nu au mai fost văzuți în public de trei luni.

 Ben a fost căsătorit anterior cu Jennifer Gardner timp de 10 ani, până în 2015, și au împreună trei copii, Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Samuel, de opt ani.

Ana a fost și ea căsătorită cu actorul și modelul Marc Clotet din 2011 până în 2013.

Photo: The Sun