Din nou Bennifer pe covorul roșu

Superstarul Jennifer Lopez și iubitul ei, Ben Affleck, au apărut împreună pentru prima dată la Gala Met 2021. Pentru ținutele lor matchy-match, J. Lo a purtat un outfit îndrăzneț monocromatic, semnat Ralph Lauren, care a inclus un decolteu adânc, detalii cu pene, o fantă foarte sexy la coapsă și o pălărie de cowgirl coordonată.Cele mai bune ținute de pe covorul roșu de la Met Gala 2021

Ben Affleck a optat pentru un smoching negru clasic. În loc să meargă împreună pe covorul roșu, cei doi s-au întâlnit în cadrul evenimentului, unde au făcut câteva fotografii de cuplu.

Farmaciștii Catena recomandă  serul antirid de la Dr. Irena Eris, un produs dermatocosmetic care acționează în straturile profunde ale pielii, stimulând procesele de regenerare celulară.

Întrucât se aflau în interiorul muzeului, măsurile de protecție împotriva COVID-19 erau în vigoare, iar cuplul a purta măști de protecție pentru sedința foto, ba chiar au împărtășit un sărut în fața camerelor.

Momente iconice pentru cuplu

Debutul oficial al cuplului pe covorul roșu Met Gala nu a marcat totuși primul moment public important al perechii de când s-a reunit. Lopez s-a alăturat lui Affleck la cel de-al 78-lea festival de film de la Veneția, weekendul trecut, pentru premiera celui mai recent film al lui Ben, The Last Duel. Cuplul atras instantaneu privirile odată cu sosirea lor surpriză, iar momentul a marcat prima lor apariție oficială de covor roșu împreună, în aproape două decenii.

Text: Iulia Mirică

foto: goole images, www.harpersbazaar.com