Beyonce a lansat colecția IVY PARK în colaborare cu Adidas

Cunoscuta Queen B, cântăreața americană Beyonce a lansat o colecție capsulă alături de Adidas. Pentru campania unisex de urban clothing cântăreața a ales culori pământii, maro și bej, și a creat contraste puternice cu ajutorul portocaliului.

„Această nouă linie este distractivă și oferă putere supremă creativității.”, a spus Beyoncé într-un interviu Elle din decembrie 2019. „M-am concentrat pe creearea unei colecții unisex de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru că am văzut atât de mulți bărbați în secțiunea IVY PARK. Modul în care au îmbrățișat marca este un cadou neașteptat. Apreciez frumusețea hainelor unisex și încălcarea așa-numitelor reguli în modă.”Colecția unisex Ivy x Adidas se poate găsi aici.

„Relansarea IVY PARK este un vis devenit realitate în calitate de unic proprietar. Echipa mea a lucrat din greu cu echipa Adidas pentru a aduce la îndeplinire viziunea mea pentru această primă colecție, de aceea sunt recunoscătoare si mândră. De la accesorii la haine și încălțăminte, am vrut să proiectez și să-mi imaginez piese care servesc drept armură preferată pentru oricine recunoaște puterea stilului individual și trăiește liber și asumat.”, a dezvăluit artista în decembrie, într-un interviu pentru publicația Elle.

https://www.instagram.com/p/B7Fe4NXHYyQ/

Numele colecției ales de către vedetă, “Ivy Park”, fiind inspirat de numele fetiței ei și a lui Jay Z, Ivy Blue Carter.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter cunoscută profesional ca Beyoncé, este o cântăreață de muzică R&B și actriță americană, în vârstă de 38 de ani. Beyoncé a ajuns cunoscută în postura de componentă a grupului Destiny’s Child, o trupă de fete cu cele mai mari vânzări de albume din istorie, la începutul anilor 2000. După o serie de succese în Destiny’s Child, în 2003 Beyoncé a lansat primul său album solo, Dangerously In Love.

Text: Bettina Cristea