Beyonce, personajul principal in cea mai recenta reclama Toyota

Beyonce-personajul-principal-in-cea-mai-recenta-reclama-ToyotaBeyonce este o diva in adevaratul sens al cuvantului si adevarul este ca faima de astazi a obtinut-o ca urmare a talentului, dar si a muncii asidue si perseverentei de care a dat dovada de-a lungul anilor. Povestea de viata a lui Beyonce a inspirat brandul Toyota care i-a propus artistei sa apara in cel mai nou clip publicitar al marcii.

Si iata ca printre atatea proiecte, filmari, turneul Mrs. Carter, dar si jobul de mamica ce ii ocupa atat de mult timp, Beyonce a gasit loc si pentru acest nou proiect.

      Reclama urmareste practic traseul carierei doamnei Carter de-a lungul anilor chiar din pantecul mamei sale, ii portretizeaza copilaria, momentele cand ia lectii de balet, canta etc. Urmeaza perioada adolescentei, iar la final… isi face aparitia Beyonce, cea de acum. Sigur ca nu lipsesc nici replicile sale, iar la finalul reclamei apar, desigur, si masinile. Ne intrebam daca vor creste vanzarile in ceea ce priveste acesta marca de masina…

 

Text: Ruxandra Raica