Beyonce si Jay-Z, cel mai bine platit cuplu de vedete

Beyonce si Jay-Z cel mai bine platit cuplu de vedeteCuplul format din Beyonce si Jay-Z ocupa locul 1 in topul celor mai bine platite cupluri de vedete, potrivit clasamentului Forbes. Impreuna, cei doi au reusit sa obtina venituri cumulate de 95 de milioane de dolari, intre lunile iunie 2013 si iunie 2013, si asta multumita vanzarilor albumului Watch The Throne al lui Jay-Z si turneelor mondiale sustinute de cei doi.

In plus, rapperul detine mai multe afaceri, printre care si o agentie de impresariat sportiv numita Roc Nation Sports, ce reprezinta baschetbalisti si fotbalisti celebri.

Intre timp, Beyonce are propriul sau fashion label si o linie de parfumuri. Pe locul 2 se afla supermodelul Gisele Bundchen si sotul acesteia, jucatorul de fotbal american Tom Brady, cu venituri de 80 de milioane de dolari. Cuplul format din Angelina Jolie si Brad Pitt ocupa locul 3 cu un venit de 50 de milioane de dolari, pe locul 4 ii regasim pe Ashton Kutcher si Mila Kunis, iar Kanye West si Kim Kardashian ocupa locul 5 cu un venit de 30 de milioane de dolari.

 

Text: Ruxandra Raica