Beyonce strălucește în noua sa colecție Ivy Park

Beyoncé joacă rolul de “Regina Zăpezii” în cea mai recentă colecție a sa, Ivy Park, realizată pentru Adidas. Megastarul a dezvăluit că împreună cu gigantul brand de îmbrăcăminte sport vor lansa în curând o nouă colecție de haine de stradă.

Poreclită “Icy Park”, cea mai recentă colecție este inspirată din ținutele de iarnă al rusoaicelor. Campania a fost fotografiată de Robin Harper, și îi prezintă pe Beyoncé, Hailey Bieber și Gucci Mane în cele mai potrivite haine pentru munte.

Pentru imaginea principală, Beyoncé însăși pozează pe un teleschi (ca o regină pe tronul ei) îmbrăcată într-o ținută care include un body alb, adidași tip gheată cu platformă, mănuși lungi până la coate și o căciulă din blană.Hailey Bieber în noua colecție Ivy Park

Într-o altă fotografie, Hailey Bieber pozează pe o mașină cu detalii care se asortează ținutei. Ea este îmbrăcată într-un set în nuanțe magenta, care include un top cu mânecă lungă, pantaloni scurți, de cicliști, șosete albe, adidași albi cu platformă și o căciulă tricotată.

Hailey Rhode Bieber sau Hailey Baldwin, modelul american în vârstă de 24 de ani, a fost ales pentru capitalul de imagine pe care îl poate aduce acestui brand.

Gucci Mane prezintă articolele bărbătești din “Icy Park”

În ceea ce-l privește pe Gucci Mane, acesta apare în fotografiile de promovare purtând un costum Ivy Park de culoarea fildeșului, adidași înalți precum Queen B., o căciulă tricotată și un bling bling la mână, atât de strălucitor încât până și zăpada ar fi invidioasă pe strălucirea sa, dacă ar fi om.

Cea mai recentă colecție Ivy Park a debutat mai întâi pe Instagram cu un video scurt, prin care erau prezentate o serie de imagini, cu trioul de vedete, care purtau adidași, paltoane din blană artificială și jachete reflectorizante pe un fundal superb, cu piscuri acoperite de zăpadă.

AICI poți vedea teaser-ul de lansare!

Data exacta pentru lansarea colecției “Icy Park” este încă necunoscută, dar cu siguranță că primele articole scoase la vânzare nu vor sta prea mult în magazine, pentru că stocurile se vor epuiza la fel de repede ca și colecțiile anterioare. Deja ne-am obișnuit cu faptul că toate produsele Ivy Park se vând în doar câteva minute. Vezi AICI colecțiile anterioare!

Ivy Park este o linie de îmbrăcăminte sportivă deținută, administrată și operată de cântăreața americană Beyoncé prin intermediul companiei sale și a asocitaului său Philip Green. Afacerea celor doi se numește Parkwood Entertainment, are sediul central în New York și a fost lansat în martie 2016. Prima colaborare Beyonce și Adidas a avut loc în ianuarie anul trecut. Pentru campania unisex de urban clothing de atunci, cântăreața a ales culori pământii, maro și bej, și a creat contraste puternice cu ajutorul portocaliului.

Despre Gucci Mane

Radric Delantic Davis, cunoscut profesional ca Gucci Mane, este un rapper American în vârstă de 40 de ani. El a ajutat la crearea subgenului hip hop al muzicii trap, alături de colegii rapperi din Atlanta, TI și Young Jeezy, în anii 2000 – 2010. Colaborarea cu artistul pentru această colecție a venit natural, având în vedere că Gucci Mane este coleg și prieten cu soțul lui Beyonce, Jay-Z.

Text: Bettina Cristea