Bijuteria lui Lady Di, acum la Kim Kardashian

Kim Kardashian pare că vrea mai mult decât perle sau diamante. Acum, cutia de bijuterii este mai “bogată” cu o piesă de excepție. Este vorba de unul dintre cele mai prețioase pandantive din lume. Mai exact, bijuteria purtat de Lady Di – crucifixul Attallah.

Celebrul pandantiv cu ametist violet a fost cumpărat de vedeta americană în urma unei licitații care a avut loc la Londra. Însă nu mulți s-au bucurat că fabuloasa bijuterie a ajuns acum la Kim. Asta mai ales după ce s-a spus că ea a distrus rochia lui Marilyn Monroe după ce a purtat-o la Gala Met.Kim Kardashian a surclasat alţi paru ofertanţi

În cadrul vânzării anuale Royal and Noble, organizate de Sotheby’s – casă de licitații  artă și bunuri de lux – la Londra, a fost scoasă la licitație bijuteria purtată de Lady Di. Și cum ocazia ca o piesa purtată de Prințesa Inimilor să ajungă într-o sală de licitații este una destul de rară, Kim Kardashian și-a trimis urgent un reprezentant să liciteze pentru bijuteria extraordinară.

Patru ofertanți au fost atunci interesați de obiectul regal, vedeta americană a dat suma cea mare. Mai exact, 197.453 de dolari a costat bijuteria lui Lady Di, conform publicației Page Six. Și suma a fost mai mult decât dublul estimării inițiale, adică între 80.000-120.000 de lire sterline.

Bijuteria lui Lady Di, ajunsă la Kim Kardashian

Când s-a căsătorit cu Prințul Charles, în 1981, Lady Diana Spencer a trecut de la statutul de tânăra manierată, cu aer înțelept, la cel de prințesă cu bijuterii și rochii strălucitoare. De-a lungul anilor, Prințesa de Wales și-a rafinat alegerile vestimentare. A devenit mai îndrăzneață. Asta a făcut și pe 27 octombrie 1987, când a participat la o gală de caritate la Londra. Și-a făcut apariția într-o rochie stil elisabetan, neagră cu fustă mov și și guler înalt în aceeași nuanță, în jurul căreia a “tronat” spectaculosul crucifix violet.

„În afară de Diana, aproape nimeni nu ar putea accepta acest pandantiv”, spune Ramsay Attallah despre crucifixul deținut anterior de răposatul său tată, Naim Attallah. Acesta din urmă a fost editorul și fostul director general al Asprey, casa londoneză cunoscută și în zilele noastre pentru bijuteriile sale. Prieten al Prințesei Diana, Naim Attallah îi împrumutase obiectul, pe care Lady Di l-a purtat de mai multe ori. Ramsay Attallah își amintește că bijuteria lui Lady Di „nu a fost purtat niciodată de altcineva”.

Farmaciştii Catena recomandă Produsele Bioclin care contin ingrediente active naturale selectate pentru a asigura cea mai buna calitate si experienta de utilizare. Eficacitatea si toleranta produselor sunt garantate de testele clinice si dermatologice prin care trece fiecare produs.

Specialiștii susțin că acest crucifix ar fi fost creat la începutul secolului XX de către casa bijuteriilor de lux Garrard. Se știu puține lucruri despre acest model de inspirație renascentist, dar cel mai probabil a fost o comandă specială, posibil chiar o replică a unei piese istorice.

Kim Kardashian, criticată că a cumpărat crucifixul lui Lady Di

Și mulți au blamat-o pe Kim Kardashion pentru că a cumpărat bijuteria lui Lady Di. Sunt voci care consideră că a făcut acest gest doar pentru a-și pune numele în aceeași propoziție cu cel al regretatei prințese.

Multe dintre comentariile vin în urma alegerii făcute de Kim la Gala Met 2022. Atunci a purtat rochia iconică deținută de Marilyn Monroe. S-a spus mai apoi că piesa vestimentară a fost distrusă tocmai pentru că nu s-a potrivit perfect cu silueta lui Kim Kardashian. Însă proprietarul rochiei ar fi declarat că vedeta nu a provocat nicio deteriorare a rochiei.

În 2019, Kim a stârnit controverse și când i-a cumpărat fetiței ei North, două cadouri de Crăciun care au aparținut cândva lui Michael Jackson. Este vorba de jacheta purtată de starul pop la petrecerea de aniversare a lui Elizabeth Taylor în 1997, dar și pălăria albă din videoclipul “Smooth Criminal”, încă acoperită de machiaj.

Adelina Mariş

Foto Hepta şi Instagram