Billie Eilish lovește din nou! “Bad Guy”, single-ul cu cele mai mari încasări

Piesa “Bad Guy”, interpretată de Woman of the Year, după cum au numit-o cei de la Billboard, are cele mai bune încasări din 2019.

Hitul ”Bad Guy” a fost în topuri în 15 ţări, totalizând vânzări de 19,5 milioane de dolari. Piesa a fost extrasă pentru promovarea ca single de pe albumul de debut al artistei, ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.

De asemenea, aceasta a fost al doua dintre cele mai solicitate piese pentru streaming pe platforma Spotify, la nivel mondial, în 2019.

Billie a provocat o revoluție în această industrie prin muzica și vizibilitatea sa în mediul online, reușind să influențeze în profunzime spiritul acestei generații și având un impact masiv asupra culturii globale. Abilitatea ei de a vorbi reprezentanților generației Z, de a-i face pe adolescenți și pe tinerii adulți să se simtă acceptați în societatea actuală, i-a permis lui Eilish să crească în topuri și să vorbească în numele acestei generații prin intermediul culorii electrice a părului ei și a atitudinii sale”, declara acum câteva luni Hannah Karp, directorul editorial al Billboard. Vezi aici mai multe!

Deși majoritatea artiștilor au ales să-și anuleze concertele, Eilish a dat startul turneului său mondial ”Where Do We Go?”, luni, la American Airlines Arena, în Miami.

Billie a început 2020 cu dreptul, fiind nominalizată la mai multe categorii și câștigând cinci premii doar la gala Grammy. Totodată, ea este artistul desemnat să interpreteze coloana sonoră pentru ultimul James Bond. Ascultă piesa aici!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images