Billie Eilish va avea un documentar

Cântăreaţa de 18 ani, Billie Eilish, va avea propriul film documentar. Acesta va fi lansat în februarie 2021 pe Apple TV+ şi în cinematografe.

”Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” se va numi documentarul artistei americane. Filmul va prezenta ascensiunea rapidă spre faimă la nivel mondial, a cântăreţei. Însă, este puţin probabil să abordeze viaţa sa amoroasă, aceasta preferând ca aspectele vieţii personale să rămână private. Tânăra a mai recunoscut că este “îngrozită şi speriată” de această lansare.

În mod cert vreau să păstrez (relaţiile) private. Am avut relaţii şi le-am păstrat private (…); regret cantitatea infimă pe care am lăsat-o la vedere. Mă gândesc la persoanele care şi-au făcut relaţiile publice şi care apoi se despart (…) Dacă ceva merge rău?… Nu am văzut nimic din el. Sunt îngrozită. Sunt speriată. Îl filmează din iulie 2018… Cine are atâtea imagini cu propria persoană pe care nu le-a văzut niciodată? Sunt îngrozită”, a declarat Billie Eilish.

”Billie Eilish: The World’s A Little Blurry” este regizat de cineastul R.J. Cutler (”Belushi”, ”The September Issue”).

La doar 18 ani, Billie Eilish a fost marea câştigătoare a celei de-a 62-a ediţii a galei premiilor Grammy unde a câştigat cinci premii, printre care şi cele patru titluri considerate cele mai importante ale galei: “Revelaţia anului”, “Cea mai bună piesă”, “Înregistrarea anului” şi pentru “Cel mai bun album”. Ea a devenit celebră după lansarea piesei “Ocean Eyes”, în 2016.