Binging de Ziua Îndrăgostiților? Iată câteva recomandări de filme romantice

Filmele romantice nu sunt doar pentru nopțile fetelor și nici nu ar trebui retrogradate doar în prima jumătate a lunii februarie. Serios, te poți gândi la un moment în care revederea Notebook-ului pentru a suta oară nu este potrivită? Nu cred asta! Indiferent de anotimp, de persoanele cu care plănuiești o seară de film sau de starea relației tale, de multe ori nu este nimic mai mângâietor decât să te relaxezi pe canapea cu un film romantic despre doi oameni care se îndrăgostesc împotriva oricărei neșanse (sau din cauza lor). Sunt plini de speranță, visători și, de obicei, destul de sexy – ce ai mai putea cere într-un film?

Din fericire pentru noi toți, ofertele de filme din 2021 nu sunt altceva decât un lovefest. Dacă am aflat ceva în ultimul an, este importanța relațiilor noastre cu cei dragi, iar noua versiune a anului nou va reflecta cu siguranță acest lucru.

Descoperă ultima versiune a unei trilogii îndrăgite, noi adaptări ale poveștilor de dragoste spuse deja și o mulțime de povești originale care promit să „atingă” corzile inimii (dacă nu, de asemenea, te pot face să plângi de emoție).Iată cele mai bune filme romantice din programul pentru 2021 apărute până acum:

Malcolm & Marie

The Dig

The Right One

 

To All the Boys: Always and Forever

 

The Map of Tiny Perfect Things

 

The Last Letter From Your Lover

Romeo & Juliet

Marry Me

Cinderella

West Side Story

 

Text: Iulia Mirică

Foto: google images, www.marieclaire.com