BlackNails. Noir toujours.

Black Dress. Black Eyes. Black Make-up. Black Nails. Începând cu eterna rochie neagră, continuând cu machiajul, parfumul și manichiura, e un must să recunoaștem că negrul seduce mereu.

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini de la Genera BIOo cremă de îngrijire a mâinilor pe care o poți folosi pentru îngrijirea de zi cu zi.

Ochii puternic conturați cu negru, buzele sau unghiile negre. Şochează, dar ne și atrag instant. Pentru că negrul este elegant, unic, spectaculos. Manichiura black devine un obiectiv, un status, o dorință.Potrivite la orice ţinută

„Negrul, un clișeu? Nicidecum, afirmă Diana Marandiuc, Education Manager OPI România. „Negrul este o fereastră spre imaginar, este simplu și, totuși, atât de complicat, de divers. Fără negru, lumina nu ar mai fi la fel. Nu ar mai exista strălucire, nuanțe.” Un lac de unghii negru este un accesoriu fashion, foarte cool, care completează un look. Îl pune în valoare. Gândește-te cum ar arăta o rochie roșie completată de o manichiură black nails?

O ojă neagră este densă, bogată în pigmenți, specială. Și îți oferă o strălucire aparte. Pentru că negrul este puternic. Intens. Și mereu pe val. Manichiura black face parte din instrumentarul de frumusețe a unei femei încrezătoare în sine. Și în puterea sa de seducție. Negrul este la fel de elegant și la o adolescentă de 15 ani, dar și la o doamnă de 65 de ani. Pentru ca o astfel de manichiură oferă forță și magie purtătoarei sale.

Oja neagră, o alegere regală

black nails

Meghan Markle a purtat oja de culoare închisă pe degetele de la picioare pentru a se potrivi cu rochia ei strălucitoare Roland Mouret, la gala de caritate pentru Fundaţia Prinţului Harry Cirque du Soleil în 2019, o alegere pe care unii au criticat-o a fiind o „încălcarea protocolului regal”. Nu a fost. De asemenea, nu a fost o încălcare a protocolului când a făcut furori purtând o manichiură întunecată la British Fashion Awards în decembrie 2018.

Vezi aici Cele mai spectaculoase tinute la British Fashion Awards

Harper’s Bazaar a subliniat că şi Kate a purtat oja închisă la culoare în trecut, în 2012, când a mers la o cină pentru The Thirty Club.

Nu oricine poate și are curajul să poarte negru pe unghii. Însă cine îndrăznește, va descoperi un alt univers al farmecului personal. Al misterului și al magnetismului. Negrul e rafinat și atrage. Iremediabil. Privirile, atenția, pasiunea. Pentru că black nails sunt o emblemă a noii eleganțe.

Foto Shutterstock si elle.com