Bottega Veneta confirma: verdele și portocaliul merg mână în mână

De câteva sezoane, la show-urile de modă apar propuneri de ținute multicolore. Chiar Virgil Abloh propunea, la un moment dat, pentru ținutele Louis Vuitton, combinații de portocaliu și verde neon, iar de atunci, tot mai multe case de mod, de la Versace, Comme des Garcons, Givenchy și Moschino au îmbrățișat acest trend. Nu doar pentru neon, ci și pentru combinațiile de culori tari, precum verde cu portocaliu.

Drept urmare, Bottega Veneta nu s-a lăsat mai prejos și s-a adaptat curentului, iar în cea mai noua colecția a sa, lansată pe catwalk-ul din Michigan Theatre, în Detroit, confirmă faptul că verdele și portocaliul merg mână în mână.

Așadar, din primăvară, nu va mai trebui să ne gândim cum să ne asortăm accesoriile cu ținutele, geanta cu pantofii și fusta cu bluza, ci putem să ne gândim la combinații inedite. În continuarea articolului îți arătăm ce ținute ne-a pregătit Bottega Veneta pentru sezonul cald din 2022.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Bettina Cristea

Foto: Vogue