Brad Pitt la finala masculină de la Wimbledon

Brad Pitt s-a numărat printre o serie de celebrități și membri ai familiei regale care au urmărit duminică o finală epică la Wimbledon.

Starul de la Hollywood a fost pe terenul central pentru a-i urmări pe Novak Djokovic și Carlos Alcaraz într-un meci palpitant de cinci seturi. După aproape cinci ore, Alcaraz a câștigat primul său titlu la Wimbledon.

Colegul actor Hugh Jackman și soția sa au fost și ei reperați în boxa jucătorilor, actorul scriind pe Twitter înainte de meci: „Beyond excited to be here to cheer on “DjokerNole!!! @Wimbledon Let’s goooooo.”

Starul James Bond, Daniel Craig, și soția sa, Rachel Weisz, au fost reperați de camerele TV în timpul jocului, la fel ca și fostul campion Andy Murray. Actorul Tom Hiddleston și cântăreața Ariana Grande au făcut parte și ei din mulțime.

Prințul și Prințesa de Wales au fost în Loja Regală cu copiii Prințul George și Prințesa Charlotte, iar Regele Felipe al Spaniei a urmărit cum Alcaraz a câștigat cu 1-6 7-6 (8-6) 6-1 3-6 6-4.Brad Pitt a atras toate privirile

Nimic nu ar putea distrage atenția internetului de la glorioasa finală masculină dintre Novak Djokovic împotriva lui Carlos Alcaraz de la Wimbledon – cu excepția lui Brad Pitt. O galaxie de vedete a apărut pentru a-l urmări pe Carlos Alcaraz câștigând primul său titlu la Wimbledon, învingându-l pe Novak Djokovic într-un thriller de cinci seturi. În mulțimea plină de celebrități se aflau Priyanka Chopra și Nick Jonas, Aamir Khan, Ariana Grande, Tom Hiddleston și Andrew Garfield. Cu toate acestea, nu a existat nicio concurență pentru Brad Pitt.

Instagramul oficial al Wimbledon i-a dedicat o postare întreagă, scriind „Bine ai venit la Wimbledon, Brad”.

Actorul a urmărit din tribune finala, arătând impecabil într-un tricou albastru, accesorizat cu lanțuri aurii suprapuse și ochelari de soare. Pitt și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni albi și o cămașă în aceeași nuanță cu tricoul.

El s-a bucurat de joc stând între regizorul Guy Ritchie – care a regizat pelicula „Snatch”, în care jucat Brad Pitt a jucat în 2001 – și producătorul Jeremy Kleiner, care a lucrat la filmul de acțiune cu zombi „World War Z” din 2013 al lui Brad.

Foto: hepta