Britney Spears – piesă pentru cea de-a 39-a aniversare

Celebra cântăreață pop Britney Spears a lansat o melodie inedită, ”Swimming In the Stars”, fără să informeze pe nimeni înainte. Piesa vine ca un cadou pentru artistă cu ocazia aniversării sale de 39 de ani.

Piesa produsă de Matthew Koma se regăsește în sesiunea de înregistrări a ultimului ei album, “Glory” din 2016, care abia acum a fost lansată pe rețelele de ”streaming”, într-un format din vinil.

Britney Spears, în luna mai, a lansat un single, care n-a fost disponibil înainte, mai exact, ”Mood Ring”, tot din albumul ”Glory”.Campania #FreeBritney

Britney Spears nu a mai avut concerte din 2018, iar în 2019 s-a internat într-o instituție de boli mintale. În timpul campaniei #FreeBritney, Tribunalul Suprem din Los Angeles a refuzat scoaterea acesteia de sub tutela tatălui ei, Jamie Spears despre care se știe că își controlează fiica așa cum vrea el, împotrivindu-se voinției artistei.

Încă din anul 2008, Britney s-a internat de două ori la un spital de psihiatrie, ea fiind sub tutela tatălui, unui administrator și ai avocaților, pentru că cei care se află în situația vedetei, pentru că nu pot avea grijă de propria persoană, trebuie să fie ținuți sub protecție. Acest lucru i-a oferit ocazia lui Jamie Spears să facă totul în locul lui Britney. Practic, tatăl ei îi controlează în totalitate viața, chiar și la această vârstă.